Elutuba toob pere kokku

Elutuba peab vastama kõikide pereliikmete soovidele. Seal peab olema ruumi emale kudumiseks, isale lehelugemiseks ning lastele kilkamiseks-jooksmiseks. Kõigil peab olema elutoas mugav olla.

Elutuba Kendo 2
Foto: erakogu

Seltskond rõõmustab

Elutoas me võõrustame külalisi. Oled sa üksik või pereinimene, sõbrad ja tuttavad tulevad ikka külla. Mida mugavam sinu elutuba on, seda rohkem ja sagedamini külalised tulevad. Koos on tore ja vahva.

Söögituba Latis
Foto: Tootja/Viigardi

Milline elutuba sobib Sulle?

Nii palju, kui on inimesi on ka erinevaid soove ja arvamusi. Õnneks on tänapäeval väga palju erinevat elutoa mööblit. Värvigamma ulatub valgest mustani, materjal mööbliplaadist täispuiduni, stiil antiiksest modernseni. Vali ainult see õige.

Elutoakomplekt Kashmir
Foto: Tootja/Viigardi

Mida Sa elutoas teed?

Oluline on läbi mõelda, milline on sinu elu selles toas? Mida sa armastad seal teha? Kas elutuba kuulub ainult sulle või kasutavad seda ka teised pereliikmed? Milliseid asju sa elutoas hoiad – on sul palju raamatuid? Kas sul on mõni päranduseks saadud hinnaline serviis, mida näidata? Või meeldib sulle tuba, kus kõik on ilusti kapiuste taga peidus?

Elutoakomplekt Ducato 1
Foto: Tootja/Viigardi

Skandinaaviapärane valge mööbel

Kui sa pead lugu valgest skandinaaviapärasest mööblist ja sulle meeldib kandiline valge ukseraam koos tumepruuni kontrastiga. Sul on 1–2 komplekti ilusamaid nõusid, mida klaasi taga hoida, kuid üldjuhul sa armastad, kui asjad on kappides ja sahtlites peidus. Sellisel juhul sobib sulle elutoa komplekt Provence.

Elutuba Provence
Foto: Tootja/Viigardi

Vanaaegne stiil

Kui Sulle meeldivad vanaaegsed massiivsed klaasustega raamatukapid; mööbel, millel on kaunite servadega uksed ja karniisid ning antiikne välimus; sinu tuba kaunistab mõni tugidiivan või vähemalt plaanid selle soetada, siis sinu koju sobib elutoamööbel Aramis 1.

Elutuba Aramis 1
Foto: Tootja/Viigardi

Raamatusõbra elutuba

Sinu elutoas on esimesel kohal raamatud ja neid ei ole mitte vähe. Sa armastad kõiki neid teoseid nähtaval hoida, aeg-ajalt käega üle raamatuselja libistada ja meenutada, millest seal juttu oli. Sageli haarad ühe või teise raamatu ning naudid sealsamas diivanil taas ja taas selle paremaid kohti.
Sulle sobib elutuba Snow 1.

Elutuba Snow 1
Foto: Tootja/Viigardi

Mehelik mööbel

Sa oled üksinda elav poissmees, kes sisustab oma uut korterit. Sul ei ole väga palju asju ega ka n-ö tilu-lilu klaasi taga näitamiseks. Mööbel olgu konkreetse joonega ning mida modernsem ja mehelikum, seda parem. Sulle võiks meeldida elutoakomplekt Cumbo 1.

Elutuba Cumbo 1
Foto: Tootja/Viigardi

Valge kõrgläige

Sa armastad valget mööblit. Mitte seda Skandinaavia oma, vaid kaunist kõrgläiget. Sinu köögimööbel on valge kõrgläikega ning magamistoa garderoobi uksed samuti. Sa pead lugu tänapäevastest mugavustest, nagu pehmelt sulguvad uksed ning LED-valgustus. Sinu elutoamööbel on Attention.

Elutuba Attention
Foto: Tootja/Viigardi

Stiilne söögitoamööbel

Sa kas elad palkmajas või plaanid seda kunagi teha. Sulle meeldib väga puitmööbel. Mitte selline rohmakas talupojastiilis, vaid peen ja kaunis. Sinu kodus käib palju külalisi, sest sa oled hea võõrustaja. Sinu elutoa söögilaua ümber on alati elav vestlus, milles sina oled sageli peamine jutuvestja. Sa saad seda teha, sest oled oma elu korraldanud just nii hästi, et kõik vajalik on käe-jala juures. Sinu elutuba võib kutsuda pigem söögitoaks – kõik vajaminev on ümber söögilaua kappidesse-sahtlitesse paigutatud. Jah, sinu elutoas on komplekt Portland 2.

Elutuba Portland 2
Foto: Tootja/Viigardi

Üks ja ainus retromööbel

Sa oled inimene, kes teab, mis toimus 80-ndatel ja milline siis mööbel oli. Oled üle elanud mitmeid stiilimuutusi, kuid tegelikult on see retrostiilis mööbel jäänud ikkagi kuidagi koduseks. Sa armastad retrot. Seda lihtsat kandilist stiili, neid viltuseid mööblijalgu, helepruuni tooni mööblit. Sinu elutoamööbel on Malmo 2.

Elutuba Malmo 2
Foto: Tootja/Viigardi

Juhul, kui Sinule sobilikku elutoamööblit siiski ei kajastatud, siis tule www.viigardi.com. Meil on seal kokku 120 erinevat elutoakomplekti.