Esiku abimees

Esikus ja koridoris on alati palju asju: kindad-mütsid-sallid, jalanõud, üleriided – kogu õues vaja minev kraam. Võib-olla on just sealt puudu üks lisapanipaik, abilauake, milleks väike diivanilaud täpselt sobib. Vastavalt esiku stiilile võib vana laua ju alati üle värvida ning seeläbi omapärasemaks ja sobivamaks muuta.

Magamistoa lauake

Traditsiooniliselt on magamistoas kahel pool voodit öökapid, ent see ei pea alati nii olema. Miks mitte asetada voodi kõrvale hoopis madal diivanilaud, kuhu saab panna valgusti, raamatud ja muu magamistuba mõnusamaks muutva kraami.

Laste lemmik

Ka lastetoas võetakse madalamat sorti laud kindlasti hästi vastu. Lastele ei tundu diivanilaud sugugi nii madal ja väike kui täiskasvanutele ning laua taga on ju hea meisterdada, joonistada, pidada pisikesi pidusid ja harrastada teisi tegevusi, mis lastetoas ette tulevad. Lastele ei sobi siiski klaasist ega liiga teravate nurkadega laud.

Elutoa aktsent

Diivanilaud ei pea tingimata seisma diivani ees. Selle võib näiteks asetada akna alla või seina äärde koos mõne suurema toataime, pildiraami või muu sisustusaksessuaariga. Ilu ja elu peituvad detailides ning omapärane lahendus tõmbab kindlasti külaliste tähelepanu ning pakub pererahvale silmailu.