Tänapäeval ei olegi olemas ühte kindlat eset nimega „diivan“. Diivanid on muutunud multifunktsionaalseteks: need on ühtlasi ka voodid ja panipaigad, diivaneid saab toas moodulitega ümber paigutada ja nende katteid eemaldada. Poodides leidub kümneid kui mitte sadu erinevaid variante. Erinevus ei seisne aga ainult diivanite värvitoonis ja suuruses. Diivanid on ka erineva sügavuse, pehmuse, kuju ja mitmete lisafunktsioonidega. Esialgu võib tunduda, et valikuvariante on liigagi palju ja otsustamine väga keeruline.

Meie kodulehelt www.softrend.ee leiate iga diivani kohta kirjelduse: millised on konkreetse mööblieseme eelised ja millise elustiiliga inimesele see sobib. Iga mudel on erinev ja loodud erinevate vajaduste ja eelistustega inimestele. Diivanite kirjeldusi lugedes jõuate te just endale sobivale variandile lähemale.

Omalt poolt garanteerime, et iga Sofrendi diivan on kellegi jaoks mugav. Küll aga ei saa me lubada, et täpselt sobiva diivani saab vaid veebilehelt pilti vaadates välja valida. Seetõttu kutsume teid kõiki julgelt meie salongi sisse astuma – kõige mugavama diivani saab välja valida üksnes sinna ise istudes.

Külastage Softrendi salonge Tallinnas Pärnu mnt 139c või Narva mnt 63 ja Tartus Tehase 16 ning leidke maailma mugavaim diivan üles!