Selline diivan peab olema ühtaegu klassikaline, ent samas tundliku ja selge disainikeelega. Kindlasti tuleb diivanit valides pöörata tähelepanu selle raami ja vedrustuse kvaliteedile ning valida kangas, mis on hästi vastupidav. Ja kõige tähtsam on loomulikult eesmärgipärane diivani proovimine — kas on piisavalt ruumi, et sellel saaks mõnusa uinaku teha, kuidas pere sellele koos istuma mahub, kas selga on hea toetada ja kas istumispadi tundub täpselt parajalt pehme.

Softrendi diivanite lipulaeva Meta puhul on tegu kvaliteedi ja disaini suurepärase kooslusega. Meta on disaininud Argo Tamme võistlema maailma kõige kvaliteetsemate ja kaunimate diivanite meistriklassis!

Diivani tugevale vineerist karkassile on garantii 20 aastat, Meta raam on täispuidust, istumise mugavuse tagavad taskustatud vedrud ja mäluvaht. Ilus Meta sobib kodu keskseks disainielemendiks aastakümnete jooksul.

Diivan vastab ka kõige nõudlikumale maitsele nii välimuses kui ka funktsionaalsuses. Minimalistlik, ent elegantne disain sobitub nii skandinaavialiku elutoa kui ka avara ja industriaalse stuudiokorteriga. Modernistlikule disainile kohaselt leiab ta oma koha ka traditsioonilises ning klassikalises sisekujunduses, kus kasutusel peamiselt puit ja põhiväärtuseks hubase kodutunde loomine.

Diivani disain on silmale ilus iga nurga alt. Kui mõni diivan sobib eelkõige seina äärde, siis Meta selg on sama kena kui nägu, nii on see diivan ideaalne ruumijagaja avaras majas või korteris.

Oma õige diivani saad asjatundlike müüjate abiga välja valida Softrendi esinduses Tallinnas Pärnu mnt 139c või Narva mnt 63 ja Tartus Tehase 16.

Kuni aasta lõpuni on Tallinna Kaubamaja Kodumaailmas mitme Skandinaavia märgi kõrval Softrendi pop-up ala, kuhu on samuti oodatud kõik kodusisustushuvilised ja Eesti disaini austajad, teiste mööbliesemete seas on siin väljas ka diivan Meta.