LED tehnoloogiad on viimastel aastatel palju arenenud ja taskukohasemaks muutunud ning jõudnud avalikust ruumist ka kodukasutajateni. Led valgus pole enam ainult külm, vaid valikus on ka soojad toonid. Avalikes ruumides kasutatakse enamasti külma valgust aga koduse meeleoluvalguse loomisel saab mängida soojemate toonidega. Just ühtlane valgusriba ja väiksed mõõtmed, erakordselt väike energiatarbimine ning ohutus (ei kuumene üle) ongi Led valgustuse eelisteks.

LED valgusriba saab kasutada erinevate mööblidetailide juures. Tanki LED valgussüsteemid on mööblilahendusse integreeritud, mis muudavad valguselemendid diskreetseks ja pea märkamatuks hetkeni, mil valgust vajame.

Valguslahenduste paigutamiseks on erinevaid võimalusi: integreerituna liuguste siinidesse, sahtli sisemustesse või riiuliplaatidesse süvistatuna. Tankil on välja töötatud spetsiaalne liuguste ülasiin, kuhu on võimalik paigutada LED-valgustus ja seda kahel viisil: liuguste taha, mis valgustab kapi sisu või siis liuguste ette, kus uste kinnises olekus saab valgustatud ka tuba.

Tank LED valgustused on juhitavad puldiga või töötavad täisautomaatse liikumisanduriga. Puldiga reguleeritava (timmerdatava) valgustugevusega saate lihtsalt luua hämaralt hubase või valgusküllase keskkonna.

Tihtipeale arvatakse, et nutikad garderoobisüsteemide lahendused on kulukad ja keerukad. Kasutaja(te) vajadustest ja võimalustest lähtudes tuleks koos spetsialistiga välja töötada parim valguslahendusega garderoobisüsteem, mis pakuks rohkem ruumi elamiseks ja suurendaks kasutusmugavus.

Vaata lisa www.tankindoor.ee või jälgi meie tegevusi Facebookis.

Samuti olete oodatud tutvuma Tank garderoobisüsteemide terviklahendustega Tank’i müügisalongides.