Prestiižne linnakorteri köök

Kaunis valge köögimööbel sobib ka prestiižesse linnakorterisse. Kõrgläikega valge mööbel ilma käepidemeteta jätab puhta ja särava mulje.

Fotod: Viigardi

Klassikaline valge köök

Klassikaline valge raamuksega köögimööbel ja tumepruun tööpind on paljude lemmik.

Foto: Sigrid Peterson

Hubane palkmaja köök

Valge mööbel sobib väga hästi kokku palkmajaga. Soe pruun toon ja valge värv täiendavad üksteist ning pakuvad kerget kontrasti.

Fotod: Viigardi

Valge kooslus puiduga

Kahevärvilised köögid on praegu jätkuv trend. Valget värvi koos puidutoonidega saab kasutata mitmeti — teha ülemised köögikapid valged ja alumised puidumustriga või vastupidi. Tulemus on alati originaalne.

Foto: Kam


Fotod: Viigardi

Klaasustega köögikapid

Valge köögimööbel kus on kasutatud ka klaasist uksi loovad eriti avara, õhulise ja valge mulje. Soovitav on kindlasti kasutada klaasuksi kitsastes ja hämarates ruumides.

Foto: Slawpol

Klaasriiulitega ja kapi sees oleva valgustusega köögimööbel pälvib imetlust.

Foto: Viigardi

Valge ja must

Valge värvi kooslus mustaga on tugevalt kontrastne ja toob särtsu teie kööki. Musta peab aga ettevaatlikult doseerima. Liiga palju tumedat tooni hävitab valge köögimööbli õhulise tunde.

Fotod: Viigardi

Samas võib tugev kontrast musta ja valge vahel luua mõnusalt jõulise õhustiku.

Foto: KAM

Inspireerivad lahendused

Valge köögimööbel, millal taustaks pronksikarva peegel, oli ühe kliendi kindel nägemus oma köögist. Ärge kunagi taganege oma soovidest, sest lõpptulemus võib teid ennastki üllatada.

Foto: Hiie Härm

Köögimööbli mooduleid saab kasutada ka näiteks puhvetkapi ja kogu söögitoa kujundamisel. Tuleb lasta ainult fantaasial lennata.

Fotod: Slawpol

Loodame, et leidsite inspiratsiooni oma köögimööbli loomiseks. Veelgi enam ideid näete Tehtud tööde galeriis.