Kõiki Tank Indoori mööblilahendusi on võimalik tellida soovitud mõõtude alusel, materjalivalikus on kõik Tanki kollektsioonis olevad trendikad toonid ja materjalid. Lastetubades saab erinevaid toone kombineerida, kasutades mahedamaid ja neutraalsemaid toone koos rõõmsate värvitoonidega.

Lastetoamööbli planeerimisel tuleb olla tavapärasest paindlikum ja ettenägelikum ning võtta arvesse, et lapse kasvades muutuvad ka tema vajadused ja huvid. Soovitatav ei ole lahendust planeerida üheks-kaheks aastaks, vaid pikema perspektiiviga. Tanki moodulkapid on lastetuppa ideaalne lahendus, kuna moodulite valikus on lastetoa jaoks sobivaid sisulahendusi, mis tagavad lastele mugavuse ja käepärasuse. Lapse kasvades on moodulkapi sisulahendust võimalik lihtsa vaeva ja mõõduka eelarvega kohandada lapse eale ja muutunud vajadustele vastavaks.

Tank Indoor
Foto: erakogu

Tank Indoori tootevalikust on võimalik kujundada lapse tuppa unikaalne terviklahendus. Peale garderoobikapi on valikus stiilne sahtliboksiga kirjutuslaud ja raamaturiiul. Kõikide toodete juures on võimalik kasutada sarnase läbiva joonena erivärvilist mööblikanti. Valge mööbliplaadi juures võib kasutada näiteks värskust lisavat rohelist mööblikanti või siis väikese tütarlapse tuppa rõõmsameelsust lisavat roosat kanti. Värviliste kantide valikust leiab sobiva tooni igaüks. Värviline mööblikant paigutatakse garderoobikapi ees olevate Tank 050 liuguste profiili sisse, kirjutuslaua esiservadele ja raamaturiiuli valitud esiservadele. Tulemus on stiilipuhas ja omanäoline terviklahendus.

Lisaks funktsionaalsusele tuleb arvestada ka visuaalse poolega, seepärast on oluline planeerida värvilahendused ja materjalid samuti mitmeaastase perspektiiviga. Sõltuvalt lapse iseloomust võib lastetoamööbel olla lihtne, kerge ja vähemärgatav või siis hoopiski värvikirev ja rõõmsameelne. Oluline on kindlasti arvestada lapse kasvuga, et oleks tagatud mugav juurdepääs vajalikele riideesemetele ja muudele esemetele. Igale asjale leitakse oma koht alates riietusest ja lõpetades mänguasjadega. Silmas tuleb pidada ka laste turvalisust, seda eriti väiksemate laste puhul. Tank pakub liuguste juurde „Targa ukse“ funktsiooni, mis välistab võimaluse, et laps jätab enda sõrmed liuguste ja seina vahele.

Tank Indoor
Foto: erakogu

Planeerimine võiks toimuda koos lapsega, kellel on kindlasti vahvaid ideid ja teadmine, millises toas ta end kõige õnnelikumana tunneb.

Teismelised on juba peaaegu nagu täiskasvanud, kes soovivad vahel veidi privaatsust, et ennast mugavalt ja hästi tunda. Sellega tuleb arvestada ka garderoobikapi planeerimisel. Teismeeale lähenevate laste puhul on mõistlik silmas pidada, et nooruk ei kasvaks oma toast välja – soovitatav on vältida liiga lapselikke värve ja väikelastele mõeldud lahendusi.

Laps ei soovi kallist ja uhket mööblit, vaid meeldivat ja inspireerivat keskkonda enda ümber. Kindlasti on selles oluline roll ka funktsionaalsetel ja trendikatel mööblilahendustel.

Tutvu lähemalt just sinu kodule sobivate võimalustega ja küsi nõu spetsialistidelt Tanki salongides üle Eesti.

www.tankindoor.ee