Kas soovite elada vaikses äärelinnas, eemal linnakärast ja melust, kus liiklust vähem ning aega rohkem iseendale — suuremate võimalustega sportimiseks jooksu- ja rulluisuradadel või lihtsalt jalutades? Kui peres on väiksed lapsed või on pisipere peagi plaanis, siis tuleb ka mõelda selle, et lapsed saaks vabalt õues ringi joosta.

Või eelistate kesklinna lähedust, kus kõik eluks vajalik on kohe käeulatuses, kus on laialdaselt vaba aja veetmise kohti, tööle on võimalik minna jala, ühistranspordi või rattaga ning kus elurütm on kiirem. Vähem tähtis pole läbi mõelda, kui kaugele jäävad võimalikud lasteaiad, koolid ja toidupoed.

Mida siis valida — äärelinn või kesklinn?

Näiteks Telliskivi Loomelinnaku vahetus läheduses asuvas Rohu Kvartalis on võimalik kombineerida rohelise äärelinna vaikus kiire ja mugava kesklinna elutempoga.

Põhja-Tallinna vaiksete tänavate ja privaatsete hoovidega elurajoonis on säilinud atmosfäär, mis toetab väikese kogukonna rahulikku elustiili. Siin samas ümber nurga asuvad mitmed pargid ja laste mänguväljakud, kuhu on mõnus jalutada või rattaga sõitma minna. Vaid 300 meetri kaugusel asub näiteks Kelmiküla lasteaed, 15 minuti jalutuskäigu kaugusel Jakob Westholmi ja Gustav Adolfi gümnaasium ning kesklinna jõuab üle Toompea nõlva vaid 10 minutiga.

Samas vaid 5 min jalutuskäigu kaugusel asub Kalamaja oma rohkete kohtumispaikade ja kohvikutega. Vaba Lava kostitab kultuuriga ja Telliskivi Loomelinnakus ootab mitmekülgne shopping. Elamusi ei ole vaja kaugelt otsida, kohalik kirev elukeskkond pakub iga päev meelelahutust ja mitmekülgseid vaba aja veetmise võimalusi.

Ja kui sellest melust väsid, saad tulla tagasi tõelisesse rahuoaasi — hubasesse ja privaatsesse Rohu kvartalisse. Koju!

Huvi korral vaata lähemalt ka Rohu kvartali koduleheküljele!