Basseinid on lihtsalt paigaldatavad vabalt valitud kohale aias, terrassil või siseruumides. Basseinid on puidust korpusega. Valmistatud Lucite™ eksklusiivsest valuakrüülist, mis on loodud kestma ka kõige tihedama kasutamise korral. Basseini välimine kiht on kaetud eriti läikiva Microban™ kaitsekihiga, mis takistab võimalikku ebameeldivat lõhna teket, mustust ja toote hävimist põhjustavate bakterite tekkimist ning levimist.

Akrüüli värvivalik:

  • Sierra (liiva teraline graniit)
  • Pearl Shadow (must marmor)
  • Alba (pärli valge)
  • Mocha (tumehall marmor)

2016 uued luksuslikud minibasseinid Lounge 2 ja Lounge4 on modernse disainiga ning samas klassikalise funktsiooniga minibasseinid, mida on testitud pikaajaliselt ning valmistatud vastu pidama Põhjamaa karmis kliimas.

Minibasseinid
Foto: erakogu, Balteco

Lounge2

Lounge-tüüpi 2 istekoha ja 2 lisaistmega minibassein sobib ideaalselt väiksemale seltskonnale. Basseinis on ergonoomilisel mugavad istmed, mis loovad võimaluse nauditavaks veemassaažiks koos erineva sise- ja välise valguse ning sobiva muusikaga.

Minibasseinid
Foto: erakogu, Balteco

Lounge4

Minibassinil on 2 lounge-tüüpi istekohta , 2 tavalist istet ja 2 lisaistet. Antud uus 2016 aastal loodud minivälibassein annab võimaluse nautida vee lõõgastavat toimet, kuni kuuel inimesel korraga.

Küsi lisa uute basseinide kohta www.balteco.ee.

Minibasseinid
Foto: Kaido Haagen, balteco